Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, kent merkezinde devam eden belediye çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Elmalık Sokak’ta devam eden park ve yol çalışmasını, Aladağ Caddesi’nde devam eden park çalışmasını, Yalı’da devam eden iskele restorasyon çalışmasını, Çaydüzü Mahallesi’nde başlatılan imar yolu açma çalışmasını ve Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde devam eden yol, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını inceledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi Müdürlükleri tarafından kentimizin çeşitli bölgelerinde başlattığımız çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Görevli personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.