Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Aladağ Mahallesi’nde kaldırım çalışması yapılıyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Aladağ Mahallesi Kanlı Türbe Caddesi’nde kaldırım çalışması başlatıldı.

Çalışma ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  “Belediye olarak mahallelerimizde bir taraftan yeni yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da mevcut yol ve kaldırımlarımızı da bakımdan geçirip taşıt ve yaya ulaşımına elverişli hale getiriyoruz. Bu çerçevede Aladağ Mahallesi Kanlı Türbe Caddesi’nde engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun şekilde kaldırım düzenlemek üzere çalışma başlattık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.