Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert’i ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ve Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder hazır bulundu. Bartın Kamyoncular Kooperatifi Bahçesi’nde gerçekleşen ziyarette Kooperatif Başkanı Hüseyin Mert yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi.  Bartın Belediyesi çalışmaları ve projelerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın, Bartın Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert’in talep ettikleri çalışmaları dinledi.  Ziyaretin sonunda Kooperatif Başkanı Hüseyin Mert ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın” Bartın Belediyesi olarak kamu kurumlarımızla, odalarımızla, derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla kol kola hareket ediyoruz. Kentimiz için yapılan ve fayda sağlayacak olan hiçbir gelişmeyi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bu anlayışla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her noktada imkanlar ve kanunlar çerçevesinde gerekene desteği vermeye hazırız. Şoför arkadaşlarımıza işlerinde başarı kolaylık ve kazasız belasız yolculuklar diliyorum” dedi.