Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hürriyet Mahallesi’nde bulunan kamelya ve bankları bakımdan geçirdi.

Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın zamanla eskiyen ve çeşitli sebeplerden dolayı hasar gören kamelya ve bankları bakımdan geçirerek kullanılabilir hale getirdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında    “Belediye olarak bir taraftan yeni park ve dinlenme alanları oluştururken bir taraftan da mevcut dinlenme alanlarımızın bakım ve onarımını yapıyoruz. Düzenli olarak yaptığımız bu çalışmalar sayesinde oturma alanlarımızın kullanımına süreklilik kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetlerimizden kesintisiz ve sıkıntısız şekilde faydalanmasını sağlıyoruz” dedi.