Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Karakaş 30 Haziran Dünya Emekliler Günü münasebetiyle Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafirlerinin 30 Haziran Dünya Emekliler Günü’nü kutlayarak nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak emekli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına imkânlarımız ölçüsünde çalışmalar yapıyoruz. Emekliler Evi Projemizde bu çalışmalarımızdan bir tanesidir.  En kısa zamanda bu projemizi emekli vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Ayrıca dernek olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor, tüm emekli vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.