Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, koronavirüs COVİD-19 salgın hastalığı ile mücadele kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, 1 Haziran tarihinde hizmet vermeye başlayacak olan kahvehane, kafe ve lokantada gibi işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Salgın hastalıkla mücadele kapsamında ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı çok sayıda işletmenin hizmeti durdurulmuştu. Normalleşme süreci kapsamında ise hizmeti durdurulan işletmelerden, kahvehane, kafe ve lokantada 1 Haziran tarihi itibarıyla faaliyetlerini sürdürecek. Bu bağlamda, hizmet vermeye başlayacak olan işletmelerin salgın hastalıkla mücadelelerini sürdürmelerini ve tedbirleri ihmal etmeden çalışmaları gerekmektedir. Ekiplerimiz 3 ekiple 291 kahvehane, kafe ve lokantada dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bartın Belediyesi olarak ülkemizin zorlu süreçten geçtiği günlerde vatandaşlarımıza destek olduk, olmaya devam edeceğiz. 1 Haziran tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan 3 ekiple 291 kahvehane, kafe ve lokantada dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize işlerinde kolaylıklar, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.