Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, projeleri hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Belediye olarak bayanlarımızın iş ve sosyal hayattaki çalışmalarını destekliyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda Bartın Belediyesi olarak destek vermeye hazırız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.