Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette  27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op.Dr. Orhan Kırşanlı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Murat Kaya ve Nihal Saklı hazır bulundu.  Başkan Akın ziyaretinde ilk olarak  Başhekim Yardımcısı Op.Dr. K.Vecdi Çavuşoğlu ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Akın ve beraberindeki heyet daha sonra hastane çalışanları, tedavi gören hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek herhangi bir istekleri olup olmadığını da sordu.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bizler Bartın Belediyesi olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız. İhtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Bu kutsal bir meslekte özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar, tedavi gören tüm hastalarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.