Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Harun & Özcan Kuaför adlı işyerinin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın davet edildiği açılış merasimlerine de katılarak işletme sahipleri ve çalışanlarını yalnız bırakmıyor. Akın son olarak Lütfiye Caddesi’nde ticaret hayatına başlayan Harun Akgün ve Özcan Karacaoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Harun & Özcan Kuaför adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte katılan Başkan Akın işletmenin açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesti.

Belediye Başkanı Cemal Akın açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada işletmenin hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diledi. Akın konuşmasında “Memleketimizde hizmete giren bir işletmenin daha açılış töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. İşletme sahiplerini tebrik ediyor, işletmenin bol kazançlar getirmesini diliyorum”  dedi.

Akın açılış töreninin ardından Lütfiye Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet etti.