Covid-19 virüsü salgın tehlikesine karşı kentin her noktasında denetim faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi, inşaat şantiyelerinde denetim yaptı.

Bartın Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında inşaat şantiyelerinde gerçekleştirilen denetimler devam etti. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında şantiyelerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teknik personelimiz, kent merkezinde ki şantiyelerde kurallara uyulup uyulmadığını kontrol ediyorlar. Şantiye alanlarında sosyal mesafenin korunması, ortak kullanım alanlarındaki temizlik ve hijyen kuralları, maske kullanımı ve ateş ölçülmesi gibi uyulması gereken kurallar var. Bu zorlu süreci ancak bu kurallara uyarak atlatabiliriz” dedi.