Bartın Belediyesi tarafından İnkumu Plajına uyarıcı levhalar konuldu.

Bartın Belediyesi tarafından, mücavir alan sınırları içerisinde yer alan İnkumu Tatil Beldesi’nin İskele Mahallesi ve Yeni Mahalle’lerinde bulunan plajlara vatandaşları bilgilendirmek ve yoğunluğun kontrol altına alınması için uyarıcı levhalar konuldu. Yapılan ölçümler neticesinde İskele Mahallesi’nde 30 bin 633 metrekare olan plajı, 1.5 metre sosyal mesafe hesaplanarak aynı anda toplam 5 bin 105 kişi kullanabilecek. Yeni Mahalle’de ise 15 bin 593 metrekare olan plajı, yine 1.5 metre sosyal mesafe alanı hesaplanarak aynı anda 2 bin 598 kişi kullanabilecek. Genel toplamda ise 46 bin 226 metrekare plaj kullanım alanı olan İnkumu Tatil Beldemizde aynı anda 7 bin 703 kişi 1.5 metre sosyal mesafe kuralına uyarak plajı kullanabilecek.