Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenleme çalışmalarına İMKB Ortaokulu yolunda devam ediyor.

Çalışma yapılan alanı sık sık ziyaret eden Başkan Cemal Akın, yapılan çalışmaları inceleyip bilgiler alıyor.

Açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda da hasar gören İMKB Ortaokulu yol güzergahının altyapı ihtiyaçlarını karşılayarak sıcak asfalt ile yeniden düzenliyoruz.   600 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde ki bu sokağımızda ki çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza yazın tozdan kışın çamurdan uzak sıkıntısız ve huzurlu bir şekilde ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.