Bartın Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerinin mahallelerde koordineli şekilde gerçekleştirdiği yabani ot biçme ve temizleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

Ekipler  Mahallelerde özellikle taşıt ve yaya yollarına kadar uzanan yabani bitkileri gerek ulaşım için sorun teşkil etmeleri gerekse kötü görüntü oluşturmaları sebebiyle biçerek temizliyor. Ekipler son olarak Orduyeri Mahallesi Ilıca Sokak’ta çalışmalarına devam ettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın yabani ot temizliği ile hem daha temiz bir çevre oluşturduklarını hem de ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçtiklerini söyledi.

Akın açıklamasında, ”Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hem de görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sorun oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak çalışmalarına Orduyeri Mahallesi Ilıca Sokak’ta devam ettiler.  Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan her noktada devam edecek“ dedi.