Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, göreve başladığı tarihten itibaren ilimize kazandırmış olduğu Yaşam Merkezleri Projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Daha önce Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Yaşam Merkezlerini ilimize kazandıran Başkan Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezi projesi bitme aşmasına geldi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Halkımızın doğum günü, mevlit, toplantı, öğrenci kardeşlerimizin eğitim faaliyetleri, sivil toplum kuruluşlarının seminer gibi etkinliklerini rahatlıkla yapabildiği yaşam merkezlerimize bir yenisini de Hürriyet Mahallesi’ne ekliyoruz. Bu projemize ki çalışmalarımız sona geldi. Elektrik ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların tamamlanması bu güzel projeyi halkımızın hizmetine sunacağız. Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezimizin içinde ayrıca Hürriyet Mahallesi Muhtarlık bürosunda olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.