Bartın Belediyesi tarafından üstyapı çalışmaları tamamlanan İMKB önündeki araç yoluna yaya geçidi, önce yaya logosu ve hız kesici çizgileri çizildi.

Trafikte yaya güvenliğine büyük önem veren Bartın Belediyesi kısa bir süre önce üstyapısı ve refüj düzenleme çalışmaları tamamlanan İMKB önündeki araç yoluna trafik çizgileri çizdi.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Sıcak asfalt yol çalışması yaptığımız İMKB önündeki yola trafik yönlendirme ve yaya geçişi çizgileri çizildi.  Bu çalışmayla hem yaya ve araç trafiğine yön vermiş olduk hem de caddeye güzel bir görünüm kazandırdık.  Kentimizin her noktasına yetişmeye çalışıyoruz. Yol, su, kaldırım ve park çalışmalarımızla birlikte çok sayıda çalışmayı aynı anda yürütüyoruz. Değerli halkımızın bizlere verdiği yetki ile şehrimizi güzelleştiriyoruz” dedi.