Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Öztürk Veteriner Kliniği’nin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orta Mahalle 653. Sokak’ta hizmete giren Zekeriya Öztürk’e ait Öztürk Veteriner Kliniği’nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Veteriner Hekimlerimiz çok ciddi bir görevi üstlenmektedirler. Genel olarak hayvan sağlığı ve refahını iyileştirmek, hayvanlardan insanlara geçebilecek hastalıkların önüne geçmek üzere, insanlar ve hayvanların bir arada yaşadığı ve insanların hayvanlardan faydalandığı her ortamda görev yapan veteriner hekimlerimiz gerektiğinde tıbbi ve cerrahi girişimlerde bulunuyorlar. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Öztürk Veteriner Kliniği’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Veteriner Zekeriya Öztürk’e üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye eden Başkan Cemal Akın daha sonra  davetlilerle birlikte  Veteriner Kliniği’nin açılış kurdelesini kesti.