Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Hatice Köseoğlu’nu ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretlerine Rahatsızlığı nedeniyle Kırtepe Mahallesi Cemal Aliş Sokak’taki evinde istirahat eden Hatice Köseoğlu ile devam etti.  Ziyaretinde Hatice Köseoğlu ile sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgiler alan Başkan Akın, Köseoğlu’na sıkıntıları veya talepleri olup olmadığını sorarak bir istekleri varsa gerekenin hemen yapılacağını söyledi. Aile fertleri ile de bir süre sohbet eden Başkan Cemal Akın, misafirperverlikleri için Köroğlu ailesine teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Rahatsızlığı nedeniyle Kırtepe Mahallesi Cemal Aliş Sokak’taki evinde istirahat eden Hatice Köseoğlu ablamızı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundum. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.