Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde ki Askeri Deniz Lojmanlarında sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ki hasar gören yollarda başlatmış olduğu yol düzenleme çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde ki Askeri Deniz Lojmanlarında devam etti. Hasar gören araç yolu belediye bağlı ekipler tarafından sıcak asfalt ile yeninden düzenlendi.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ,” artın Belediyesi olarak belirlemiş olduğumuz program çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz hasar gören Askeri Deniz Lojmanları araç yolunu sıcak asfalt ile yeniden düzenledi.  Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş  olduğumuz yol düzenleme çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğiz” dedi.