Bartın Belediyesi organizasyonunda bu sene 3. sü düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası, 2. gününde Gazhane Kültür Parkı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.

2.gün etkinlikleri step-aerobik ile başlarken daha sonra ise En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu yarışta 1. Koray Kahraman, 2. Ulaş Mutlu ve 3. Yağız Efe Küçükköse oldu. Etkinlikte Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel eğitim gereksinimli öğrenciler ve öğretmeleri de katılarak bisiklet sürdüler. Etkinlik ödül töreni ile sona erdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  2017 yılından itibaren çeşitli etikliklerle kutladığımız Avrupa Hareketlilik Haftası’nı bu yılda hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde dolu dolu geçiyor. Etkinliklerin 2. gününü step-aerobik ve en yavaş bisiklet sürme yarışı ile tamamladık. En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışında Koray Kahraman kardeşimiz 1. olurken Ulaş Mutlu kardeşimiz 2. Yağız Efe Küçükköse kardeşimiz ise 3. oldu. Dereceye giren kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Etkinliğimize katılıp bisiklet süren özel eğitim gereksinimli öğrenci kardeşlerimize ve çok değerli öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

22 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri programı şu şekilde;

18 Eylül / Çarşamba

Yürüyerek İşe Gidip-Gelme Günü

19.30  Sağlık Yürüyüşü /Gazhane Kültür Parkı-Karaçay Piknik Alanı

21.00  Piknik / Karaçay Piknik Alanı