Belediyemizi ziyaret eden Bartın Özel Halk Otobüsleri Başkanı Zekai Özdemir ve şoför esnafı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret misafirleri ve Başkan Akın arasında karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada Belediye olarak mahalleler arası ulaşım güzergâhında görevli tüm halk otobüsleriyle koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Akın konuşmasında “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediye olarak bu güne kadar vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları çerçevesinde, mahalleler arası ulaşım güzergahında görevli Özel Halk Otobüsleri ve şoförlerle koordineli şekilde çalıştık. Bundan sonrada aynı şekilde çalışarak belediyemizi ilgilendiren her konuda yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.