Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, (MİS) Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nı Genel Merkezini ziyaret etti.

Ziyaretinde Başkan Cemal Akın’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu eşlik etti. Akın ziyaretinde Sendika Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ile sohbet ederek sendika çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “ Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS) Genel Sekreteri Sayın Mehmet Oruçöz’ü, ziyaret ettik.  Bizleri ağırlayan Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Oruçöz ve sendika çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.