Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Hafta sonu gerçekleşen Bartınspor-Beyköy Belediyespor karşılaşmasını tribünden izleyerek takımı yalnız bırakmadı.

Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan müsabakadan temsilcimiz Bartınspor 5-1 galip ayrılmayı başardı. Başkan Cemal Akın, müsabakanın devre arasında U-19 Ligi’ni lider tamamlayarak şampiyon olan Bartınspor oyuncularına ve teknik ekibine şampiyonluk kupaları ile başarı belgelerini takdim etti.  Genç sporcuları tebrik eden Başkan Cemal Akın ilimizi grup maçlarına temsil edecek olan Bartınspor U- 19 takımına başarılar diledi.

Müsabakanın ardında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Akın açıklamasında “Takımımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bartınspor ile Beyköy Belediyediyespor karşılaşmasını da sporseverlerle beraber izledik. Uzun lig maratonunda sporcu, teknik heyet ve yöneticilerimize başarılar diliyor takımımızın profesyonel lige çıkmasını temenni ediyorum. Ayrıca U-19 Ligi şampiyonu Bartınspor’u tebrik ediyor grup müsabakalarına başarılar diliyorum” dedi.