Geçmiş dönem Bartın Belediye Meclis Üyeleri Şemsettin Çöme ve Recep Çömlek, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyaret Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu ziyarette Bartın Belediyesi projeleri konuşuldu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Geçmiş olduğumuz dönemlerde meclis üyeliği görevinde bulunan Sayın Şemsettin Çöme ve Sayın Recep Çömlek ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilimize birçok hizmette bulunduk. Kendilerine hem nazik ziyaretleri hem de hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.