Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Galla Pazarı  aydınlatma lambalarını yenileyerek daha tasarruflu ve daha yüksek ışık sağlayan lambalarla pazar yerini aydınlattı.

Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Galla Pazarı  aydınlatma lambalarını yenileyerek esnaf ve vatandaşlara fayda sağlamak adına aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Hem daha yüksek ışık hem de daha tasarruflu lambaların uygulandığı pazaryeri, yenilenen lambalarla daha aydınlık hale geldi. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “ Belediye olarak halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışmalarımızı aksatmadan devam ediyoruz. hem Covid-19 virüs salgını ile mücadele ediyor, hemde asli görevlerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda salı ve cuma günleri galla pazarı olarak açılan diğer günlerde ise otopark olarak hizmet veren mekanı iç aydınlatma lambalarını değiştiriyoruz. Görevli personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.