Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç aşure ikramı programına katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Muharrem Ayı dolayısıyla Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarlığının mahalle sakinlerinin ve Tuna Mahallesi 217. Sokak Zeykir Apartmanı sakinlerinin düzenlediği aşure ikramı etkinliğine katıldılar. Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarlığının mahalle sakinlerinin ve Tuna Mahallesi 217. Sokak Zeykir Apartmanı sakinleri tarafından düzenlenen Aşure ikramı programına, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç etkinliğe katılan vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.