Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç vatandaşların özel ve önemli günlerinde yanlarında olarak, mutluluk ve heyecanlarını paylaştı. Başkan Vekili Fırıncıoğlu, hafta sonu programlarının arasında yer alan düğün ve sünnet merasimlerine katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç davetlere icabet ederek, vatandaşların mutlu ve heyecanlı anlarına ortak oldu. Fırıncıoğlu ve Kömeç, Şen ve Akbıyık ailelerinin değerli evlatları Ayşegül ve Çağrı’nın, Çelik ve Yorulmaz ailelerinin değerli evlatları Zennur ve Ramazan’ın düğünlerine katılarak, genç çiftlere mutluluk her iki ailelere de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç daha sonra, Reyhan ve Deniz Güneş çiftinin evlatları Ayaz ve Deniz’in, Semine ve Güngör Akyüz çiftinin oğlu Tuğra’nın sünnet merasimlerine katılarak, geçmiş olsun temennisini ileterek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.