İnkumu tatil beldemize yaz kampı için gelen Ankara Etimesgut Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Şencan ve Orta Öğretim Teşkilatı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, gençlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Bu tür eğitim kamplarının gençler için önemli olduğunu, bilgi ve becerilerini geliştirmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akın, geleceğin teminatı gençlerin yaz kamplarını iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmasında gençlere öğüt veren Başkan Akın, “Gençler, çocuklar bizim geleceğimiz. Hepimiz bu çağları yaşadık ve şu anda da bu çağları arıyoruz. Onun için gençlerin bu çağları iyi değerlendirmesi gerekiyor. Okuyarak, araştırarak, bilgi ve birikimleriniz artırarak kendilerini donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlaması gerekiyor. Bu tür etkinliklerle aslında gençlere güzel imkânlar da sunuluyor. Gençler özgüvenle yetişiyor. Kendilerini ifade etme konusunda geçmişte bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamıyor. Özelikle de Ülkü Ocaklarımızda gençler önce dünyaya gelmenin anlamını sonrada Türk milletinin bir ferdi olmanın kendilerine yüklediği sorumluluğu anlayarak kendilerini geleceğe hazırlamaları gerekiyor. Bu konuda verdiğiniz emekler, gösterdiğiniz gayretler için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret Ankara Etimesgut Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Şencan, Orta Öğretim Teşkilatı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile fotoğraf çekilerek, karşılıklı hediyeler takdimi ile son buldu.