Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Lütfiye Caddesi, Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Belediye Çay Bahçesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Lütfiye Caddesi, Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Belediye Çay Bahçesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu günlerde halkımıza hizmet vermek için ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızla selamlaştık. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımızı belirterek kendilerine hayırlı işler diledik” dedi.