Bartın Belediyesi 23. Kitap Fuarı Söyleşi konuğu Bartın eski Valisi İsa Küçük, eşi Emine Küçük ile Bartın Belediyesi’ni ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Küçük ile Akın sohbet ederek bilgi alışverişlerinde bulundu. Bartın eski Valisi İsa Küçük ve eşi Emine Küçük’ü tekrar Bartın’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın konuşmasında “ Sizi tekrar ilimizde görmekten dolayı büyük sevinç içerisindeyim. Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Ziyaretiniz ve Bartın Belediyesi 23. Kitap Fuarı’na katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Bartın eski Valisi İsa Küçük, Başkan Cemal Akın’a kendisinin yazmış olduğu “Sarışın ve Kara” adlı kitabını hediye etti.