Kurucaşile İlçesi geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Süreyya Sarıtaş Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sürdü. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın, yaptığı konuşmada “Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bizler elbette geçiciyiz fakat hizmetler baki kalacaktır. Biz hep bu anlayışla memleketimize, en güzel şekilde kalıcı hizmetler vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Sarıtaş, Başkan Cemal Akın’a misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarına başarılar dildi.