Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da Yaşayan Erzurumlular Derneği Başkanı Cemil Gedik ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Aslan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunurken, nazik ziyaretleri için Dernek Başkanı Gedik’e teşekkür etti. Çalışmalarda kolaylık dileyen Gedik ise Başkan Akın’a başarı dilerken, misafirperverliği nedeniyle de teşekkürlerini iletti.  Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın’da Yaşayan Erzurumlular Derneği Başkanı Sayın Cemil Gedik ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Aslan belediyemizi ziyarete geldiler. Dernek başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Sık sık onları ziyarete giderim. Onlarda sağ olsunlar belediyemizi ziyarete gelirler. Son olarak da Dernek Başkanı Sayın Gedik ile sohbet ettik.  Derneğin faaliyetleri ve belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.