COVİD-19 salgın tehdidi süresince faaliyetlerine ara veren Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi hijyen ve sosyal mesafeye uygun gerekli düzenlemelerin yapılması ile yeniden faaliyetlere başladı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” 02.02.2019 tarihinde hizmet vermeye başlayan Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evimiz COVİD-19 salgın tehdidi nedeniyle uzun bir süredir hizmet verememekteydi. Hijyen ve sosyal mesafeye uygun gerekli düzenlemelerin yapılması ile Engelsiz Sanat Evimiz 27 Haziran 2020 Cumartesi günü itibariyle faaliyetlerine yeniden başladı. özel eğitim gerektiren çocuklarımıza yüzme, tenis, atletizm, bisiklet sürme, gibi sporların yanı sıra, bireysel eğitim desteği ve günlük yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler veren Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’mizden talep eden tüm vatandaşlarımız yararlanabilirler” dedi.