Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın yayımladığı mesajında, “ Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde önemli rol oynayan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sevinçle kutluyoruz. Tüm dünyada, işçiler ve çalışanlar tarafından, birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve sorunların çözüm yollarının aranmasına imkân sağlamıştır. Devletimizin;  çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürümesinde büyük önem taşımaktadır. İşçi varsa iş olur. İş varsa huzur, huzur varsa mutluluk, mutluluk varsa barış, birlik ve kardeşlik hâkim olur. Alın teriyle hayatın külfetine dayanan, emeğiyle değer üreten, alın teriyle helal kazancın çabasında olan tüm işçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum. Emeğiyle, alın teriyle yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.