Gökkuşağı Anaokulu Elma Şekeri sınıfı öğrencileri Bartın Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gökkuşağı Anaokulu Elma Şekeri sınıfı öğrencileri Öğretmen Birgül Atalar nezaretinde belediyeye ziyarette bulundular. Ziyarette ilk olarak birimleri gezen öğrenciler merak ettikleri konularda belediye görevlilerinden bilgiler aldılar. Meraklı gözlerle belediyeyi gezen öğrenciler daha sonra Başkan Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.   Öğrenciler Başkan Cemal Akın’a çeşitli hediyeler verirken Başkan Cemal Akın ise misafirlerine Dede Korkut hikâye kitabı hediye etti.Minik öğrenciler Başkan Cemal Akın’a çeşitli hediyeler verirken Başkan Cemal Akın ise öğrencilere Dede Korkut hikaye kitabı hediye etti. Öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunan Başkan Cemal Akın öğrencilere bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın minik misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.