Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan dar sokakların temizliğinde kullanılmak üzere yeni alınan elle çekilebilir vakumlu süpürme aracını inceledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Emre Önder ile Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal de hazır bulundu.  İlk olarak 1-2 gün boyunca ilimizi etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Emre Önder, ekiplerin 2 gün boyunca gece saatlerine kadar gerçekleştirdiği çalışmaları Başkan Akın’a anlattı.

“Çalışmalarda Görev Alan Personelimize Teşekkür Ediyorum”

Konuyla ilgili açıklamasında Akın; “Bilindiği gibi ilimizde 1-2 gündür etkili sağanak yağış oldu. Tabii bu nedenle Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yağıştan kaynaklı herhangi bir sorun olmaması adına gereken tedbirleri aldılar. Gece geç saatlere kadar çalışan ekiplerimiz, yaşanabilecek olası su baskınına karşı teyakkuzda kaldılar. Bu çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

İş Atölyelerindeki Çalışmaları İnceledi

Gerçekleştirilen toplantının ardından iş atölyelerini gezen Başkan Akın, atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında da Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal’den bilgi aldı. Çalışanlarla da sohbet eden Akın, tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kolaylık diledi. Ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Görevine başladığımız günden bugüne kadar personelimizle birlikte gece gündüz demeden canla başla çalıştık. Belediyemizin hizmet yarışındaki başarısında diğer birimlerde görev alan personelimizin yanı sıra bu atölyelerde görev alan arkadaşlarımızın da emekleri çok büyük. Bartın Belediyesi olarak kent merkezinde yaptığımız çalışmaların büyük çoğunluğu bu atölyelerde görev alan ustalarımızın elinden çıkıyor. Metal işleri, ahşap işleri, elektrik işleri, boya kaporta, araç bakım ve onarım işlerimiz gibi birçok işimizi de burada kendi personelimizin marifeti ile yapıyoruz. Ben atölyelerde çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Kazasız belasız çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Yeni Alınan Süpürme Aracını İnceledi

Atölye ziyareti sonrası ise Akın, son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan dar sokakların temizliğinde kullanılmak üzere yeni alınan elle çekilebilir vakumlu süpürme aracını inceledi. Yeni alınan aracın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Akın, hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için iş makinesi ve araçların son derece önemli olduğunu belirterek, yeni alınan araçla dar sokakların temizliğinin daha kolay bir şekilde yapılacağını söyledi.

“Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Devam Edeceğiz”

Akın, açıklamasında; “Hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için iş makinesi ve araçlar son derece önemli. O nedenle göreve geldiğimiz günden buyana Bartın Belediyesi araç parkımızı yenileme gayreti içerisinde olduk. Halkımız yapılacak her hizmetin en özelini, en güzelini ve en kalitelisini hak ediyor. Bu düşünce ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tabii bu çalışmaları gerçekleştirirken araçlar çok önemli. Çalışmanın doğru zamanda ve doğru araçla yapılması hizmet kalitesini artırdığı gibi hızlı hizmet üretebilme imkanı da sağlıyor.  Bu kapsamda da Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine elle çekilebilir vakumlu süpürme aracı aldık. Bu araç sayesinde şehir merkezinde bulunan dar sokakların temizliği daha kolay olacak. Temizlik konusunda oldukça hassasız. Pandemi döneminde bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları iki katına çıkarttık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları özveri ile gerçekleştiren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Dar sokakların temizliğinde kullanılacak olan elle çekilebilir vakumlu süpürme aracının ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.