Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Elazığ’da Yaşanan Deprem Sonrası Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Vali Sinan Güner başkanlığında gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, AFAD Müdürü Nurhan Doğruöz, 112 Acil Çağrı Müdürü Enver Çayır, Kızılay Bartın Şubesi başkanı Rıza Çakın hazır bulundu. Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda 24.01.2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen ve pek çok İlimizde hissedilen deprem sonrasında yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının ardından Bartın Valisi Sinan Güner ile birlikte Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni gezen Başkan Cemal Akın, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Akın,” Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner başkanlığında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) gerçekleştirilen deprem bölgesinde ihtiyaç halinde yapılacaklarla ilgili toplantıya katıldım. Elazığ – Sivrice merkezli ve pek çok ilimizde hissedilen depremden etkilenen halkımıza geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.