Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehmet Coşan, Okul Aile Birliği Başkanı Coşkun Yılmaz ve Okul Aile Birliği Üyesi Nurşen Atılgan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Güzel Sanatlar Lisesi’nin pandemi sürecindeki eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, taleplerini dinledi.

Çalışmalarında Başarı ve Kolaylıklar Diledi

Okul Müdürü Coşan, eğitime sağladığı katkılar dolayısıyla Akın’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada eğitime her zaman destek olduklarını ve belediyeyi ilgilendiren her konuda yanlarında olmaya devam edeceklerini önemle belirterek her zaman emirlerine amade olduklarını söyledi.