Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan dikey bahçe uygulaması Cumhuriyet Caddesi’ne renk kattı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Kırtepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde peyzaj çalışması yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Eski öğretmenevi rampası olarak bilinen cadde üzerinde bulunan istinat duvarına dikey bahçe uygulaması yapıldı. 260 metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmamızda ahşap giydirme üzerine damla sulama sistemli 5 adet bitki panosu yerleştirildi. Yapılan bu çalışma ile caddemize renk katarak güzelleştirdik. Şehrimize renk katmaya, doğal güzelliklerimizi meydana çıkarmaya, halkımızın huzuru ve refahı için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.