COVİD-19 tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu sokağa kısıtlamasının olduğu 23-26 Mayıs tarihleri arasında hizmete kapanacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “ Toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, PTT, Telekom çalışanlarının sivil araçları, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmi araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servisleri, Elektrik Kurumu, Doğalgaz ve Belediye çalışanlarının sivil araçlarının dezenfektesini sağladığımız Araç Dezenfeksiyon İstasyonumuz sokağa kısıtlamasının olduğu 23-26 Mayıs tarihleri arasında hizmete kapalı olacaktır. Sürenin sona ermesi ile dezenfekte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.