Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İskele Caddesi, Esmer Kuyu Caddesi ve Kanlıırmak Caddesi’nde çöp konteynerleri yıkanarak temizlenirken, Aydınlık Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi de dezenfektan maddelerle yıkandı.

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte aracı ile yıkanırken, cadde ve sokaklarda dezenfektan maddelerle temizleniyor. Son olarak İskele Caddesi, Esmer Kuyu Caddesi ve Kanlıırmak Caddesi’nde çöp konteynerleri yıkanarak temizlenirken, Aydınlık Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi de dezenfektan maddelerle yıkandı. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Mahallelerimizdeki çöp konteynerlerini dezenfektan maddelerle temizlemeye devam ediyoruz. Yapılan dezenfekte çalışmaları sayesinde konteynerler daha temiz hale getirilerek kötü görüntü ve kokudan arındırılıyor. Çalışmalarımız bu süreçte büyük önem taşıyor.   Bu kapsamda son olarak ekiplerimiz tarafından İskele Caddesi, Esmer Kuyu Caddesi ve Kanlıırmak Caddesi’nde çöp konteynerleri yıkanarak temizlendi. Yine bu süreçte büyük önem verdiğimiz çalışmalardan bir tanesi de önlemler çerçevesinde cadde ve sokakların dezenfektan maddelerle yıkanmasıdır. COVİD-19 virüs salgınının ülkemizde görüldüğü tarihten itibaren şehrimizde ki yol ve kaldırımları dezenfekte ediyoruz. Son olarak da Aydınlık Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi de dezenfektan maddelerle yıkandı. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar tüm gayretimizle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimize yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Halkımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.