Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kastamonu Devlet Su İşleri (DSİ) 23.Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi ve Devlet Su İşleri’nin çalışmaları konuşuldu.

Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Görevinizin hem size hem de memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görevimizi tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak yürütüyoruz. Şehrimiz ve halkımız için hizmetlerin en iyisini en kalitelisini sunmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeye hazırız. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın, Kastamonu Devlet Su İşleri (DSİ) 23.Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.