Devlet Hastanesi Taksi Durağı, Bartın Belediyesi tarafından yenilenecek.

Bartın Belediyesi hastane çıkış yolunun değişmesi ile birlikte Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nı taksi durağını yeniden konuşlandıracak.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve daire müdürleri ile Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Cemal Akın, yapacakları çalışmalar hakkında Hastane Taksi şoför esnafı ile fikir alışverişlerinde bulundu. Şoför esnafının taleplerini dinleyen Başkan Cemal Akın, gerekli çalışmaları en kısa zamanda başlatacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nı yeniliyoruz. Hastane çıkış yolunun değişmesi ile birlikte taksi durağını yeniden konuşlandırıp çevre düzenlemesi yapacağız. Başkan Yardımcım ve Daire Müdürlerim ile birlikte Hastane Taksi şoför esnafımızı ziyaret ederek, çalışmamız ile ilgili istişarelerde bulunduk. Gerekli çalışmaları en kısa zamanda başlatarak taksi esnafımıza daha iyi şartlar altında çalışma imkânı sunacağız” dedi.