Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisine ait sosyal medya hesaplarının sıkı takipçisi olan Burak Can Bilal’i ziyaret etti. Gerek sosyal medyada gerekse de zaman zaman Bartın Belediyesi’ne yaptığı ziyaretlerle belediye çalışmalarını yakından takip eden Burak Can Bilal’in sosyal medya aracılığıyla yaptığı davetine icabet eden Başkan Akın, Burak Can ve Babası Hasan Bilal ile iş yerinde sohbet etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Sosyal medyadan en sıkı takipçim, gönlü güzel kardeşim Burak Can Bilal’in davetine icabet ettim.  Kardeşimizin belediye çalışmalarımızla ilgili önerilerini dinledim. Sıkı takipçim olan gönlü güzel kardeşim Burak Can kardeşime daveti için teşekkür ediyorum” dedi.