Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımı ile haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan ve Necmi Balık, ARGE Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile daire müdürlerinin katılımı ile haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda devam eden çalışmaların yanı sıra yapımına başlanacak olan projelerle ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediye Başkan Yardımcılarım, Ar-Ge Başkan yardımcımız ve daire müdürlerimizin katılımıyla proje ve hizmetlerimizin değerlendirildiği haftalık istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda devam eden çalışmalarımızın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yapımına başlayacağımız yeni projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik için şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.