Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Başkanlığı’nda, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımı ile haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda kısa zaman içinde yapım çalışmalarına başlanacak olan projeler, devam eden çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” 11 seneyi aşkın süredir tüm birimlerimizle halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızla bugüne kadar şehrimize birçok hizmet sunduk. Üçüncü dönemimizde de mesai saati gözetmeksizin çalışıp halkımızın teveccühüne layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.  Halkımızın beklentilerinin farkındayız. Tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik için şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. “ dedi.