Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Cemal Akın ziyarette, kendisine görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başsavcı Aydemir’ nazik ziyareti ve güzel dilekleri için teşekkür etti. Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,  “  Halkımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için kurumlar arası işbirliği çok önemli. Önümüzde ki dönemde de ilimize ki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz.  İhtiyaç duyduğunuz her konuda Bartın Belediyesi olarak gereken desteği vermeye hazırız. Nazik ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. “ dedi.