Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Demirciler Mahallesi’nde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edildi.

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte aracı ile yıkanarak, temizleniyor. Bu kapsamda son olarak Demirciler Mahallesi’nde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edildi. Vatandaşlar için daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşturmak amacıyla çöp konteyner yıkama aracıyla yıkama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemlerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Akın; “Kent merkezimizde bulunan her noktadaki çöp konteynerlerinde evsel atıklar nedeniyle sinek ve haşere oluşumunu engellemek ayrıca çevreye kötü kokunun yayılmasını önlemek için çalışma başlatmıştık. Mahallelerimizde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Son olarak da Demirciler Mahallemizdeki çöp konteynerleri temizlendi. Hijyen çalışmalarına önem veriyoruz. Her mahalledeki çöp konteynerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmalarını aksatmadan yapacağız” dedi.