Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ki parklarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Tuna Mahallesi 838. Sokak’ta bulunan çocuk oyun parkında bakım onarım çalışması yapıyor. Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “ Bartın Belediyesi olarak bir yandan yeni park alanları oluştururken bir yandan da mevcut parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Tuna Mahallesi 838. Sokak’ta bulunan çocuk oyun parkında iyileştirme çalışmalarına başladılar. Tuna Mahallesi 838. Sokak’ta bulunan çocuk oyun parkında zemin iyileştirmesi ve oyun guruplarının tamiri çalışması yapılacak. Kısa zaman içinde bu parklarımızda ki çalışmalarımızı tamamlayacağız“ dedi.