Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ING Bank Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Recep Çömlek, Ahmet Kömeç ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Kaya hazır bulundu. İlk olarak Şube Müdürü Çağlar Bilir’i makamında ziyaret ederek sohbet eden Akın, ilimizde yapılan hizmetler ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın “ Bartın Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz. Sonuçta hepimiz hizmet için çalışıyoruz. Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeyi hazırız. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Daha sonra banka çalışanlarını da ziyaret eden Başkan Cemal Akın, personel ile selamlaşarak ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.