15 Temmuz Şehitler İlkokulu yönetici, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette 15 Temmuz Şehitler İlkokulu Müdürü Kadir Uğur, Müdür Yardımcısı Beyhan Yıldız ve Okul Aile Birliği Başkanı Kezban Yılmaz hazır bulundu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşti.

15 Temmuz Şehitler İlkokulu Müdürü Kadir Uğur ziyarette yaptığı konuşmada yaptığı konuşmada eğitime sağladığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada eğitime her zaman destek olduklarını ve belediyeyi ilgilendiren her konuda yanlarında olmaya devam edeceklerini önemle belirterek her zaman emirlerine amade olduklarını söyledi.